Yangın Kapısı Modelleri Fiyatları

Wiki Article

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Bu doğrultuda talih de bakım veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Tekli yangın kapısı evet da çift kanatlı yangın kapısı çatı ihtiyacına gereğince imal edilebilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve yaraşır hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Merdiveni Bapları Nite Olmalı? Binanızın pasif yangın tehlikesine karşı dirimsel bir parçkakımı olan yangın merdiveni kapıları, yalnız bir boşaltma aracı olarak görev alması dışında aynı zamanda esrar ve alevlerin dâhilerdeki öbür alanlara erişmesinı da engeller.

– Bir kattaki kişi sayısının 50’ yi geçmesi halinde, yangın kapısı yangın merdiveni ve yangın emniyet holü

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey muamelei dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Dışarıdan antree orantılı bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın anında içeriden açılmalıdır (Antipanik yöntem), sineeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine kalıp göre ister bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan Yangın Kapısı Fiyatları kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın takkadak açılmamaktadır.

Yangının Yangın Kapısı Fiyatları yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Yangın kapkaloriın yangın dayanımı derecesi yangına metanet süresini belirtir. Yangın kapısı binanın farklı bölmeleri beyninde yangının yayılmasını önleyebilir.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları kabilinden bileğildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hava anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya tamam birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Report this wiki page